Leave Your Message
Fire startmetoder for dieselgeneratorer

Nyheder

Fire startmetoder for dieselgeneratorer

2024-04-24

Efterspørgslen efter elektricitet vokser dag for dag i forskellige sektorer, herunder industri, landbrug, erhverv og husholdninger. Som et almindeligt brugt strømforsyningsudstyr er generatorer også meget brugt. Blandt dem bliver dieselgeneratorer, som et pålideligt, stabilt og effektivt elproduktionsudstyr, opmærksom på og brugt af flere og flere mennesker. Startmetoden for en dieselgenerator påvirker også dens effektivitet og sikkerhed, så det er vigtigt at forstå startmetoden for en dieselgenerator.


1. El-start

Elektrisk start refererer til at bruge en elektromagnetisk starter eller startmotor til at dreje krumtapakslen på generatoren for at starte generatoren. Denne startmetode er forholdsvis enkel. Du behøver kun at trykke på knappen for at starte, og motoren kan starte hurtigt. El-start kræver dog støtte fra en ekstern strømforsyning. Hvis strømforsyningen er ustabil eller svigter, vil det påvirke den elektriske start. Derfor anbefales det at bruge andre startmetoder, når der ikke er en stabil strømforsyning.


2. Gasstart

Pneumatisk start refererer til at bruge en ekstern luftkilde til at sende luft eller gas ind i det indre af motoren og bruge lufttryk til at skubbe krumtapakslen til at rotere og derved opnå formålet med at starte generatoren. Pneumatisk start kan være fuldstændig upåvirket af ekstern strømforsyning og er velegnet til nogle specielle arbejdsmiljøer eller lejligheder. Gasstart kræver dog en dedikeret luftkildeanordning. Sammenlignet med elektrisk start kræver gasstart flere omkostninger.


3. Håndsving start

Håndsving kræver manuel betjening og er en enkel startmetode. Brugeren behøver kun at bruge håndsvinget til at dreje krumtapakslen for at starte generatoren. Håndstartet start kan ikke forstyrres af eksterne strøm- og luftkilder og er velegnet til at generere elektricitet i nødstilfælde eller særlige miljøer. Effektiviteten af ​​at starte motoren på denne måde er dog relativt lav og kræver en vis mængde mandskab.


4. Batteristart

Batteristart refererer til at bruge det batteri, der følger med motoren, til at starte. Brugeren behøver kun at trykke på knappen på motorens kontrolpanel for at starte motoren med batteristrøm. Batteristart har bred anvendelighed, er nem at bruge og er ikke begrænset af eksterne luftkilder eller strømkilder. Batteriets kraft skal dog opretholdes. Hvis batteristrømmen er utilstrækkelig, kan det påvirke starten af ​​generatoren.


5. resumé

Ovenstående er de fire startmetoder for dieselgeneratorer. Forskellige startmetoder har forskelle i effektivitet, sikkerhed, omkostninger og andre aspekter. Ved valg bør brugerne vælge en startmetode, der passer til deres egne behov og faktiske forhold for at opnå den bedste effektproduktionseffekt.


Tips:


1. Hvad er forskellen mellem elektrisk start og batteristart?

Elektrisk start kræver støtte fra en ekstern strømforsyning, ved hjælp af en elektromagnetisk starter eller startmotor til at starte motoren; mens batteristart bruger motorens eget batteri til at starte, og brugeren behøver kun at trykke på knappen på motorens kontrolpanel.


2. Hvad er fordelene ved gasstart?

Pneumatisk start kan være fuldstændig upåvirket af ekstern strømforsyning og er velegnet til visse specielle arbejdsmiljøer eller lejligheder, såsom feltoperationer langt væk fra byområder.


3. Hvad er ulemperne ved håndsving?

Manuel start er påkrævet, starteffektiviteten er lav, kræver en vis mængde arbejdskraft og er ikke egnet til kontinuerlig elproduktion i lang tid.