Leave Your Message
Stor udendørs powerbank Zhifu energilagring strømforsyning køretøj

Nyheder

Stor udendørs powerbank Zhifu energilagring strømforsyning køretøj

2024-07-09

Mobile fotovoltaiske energilagringskøretøjerer mobile omfattende produkter, der kan bruge ren energi (solenergi) til opladning og energilagring. Det er et sikkert, stabilt, miljøvenligt og bærbart fotovoltaisk strømlagringssystem, der integrerer opladning, opbevaring og strømforsyning. Den bruger indbyggede lithium-ion-batterier med høj energidensitet til at give et strømforsyningssystem med stabil AC- og DC-output. Det betragtes som en "storstilet "Udendørs powerbank", der løser efterspørgslen efter elektricitet i ekstreme miljøer uden elnet.

solar light tower.jpg

Det mobile fotovoltaiske energilagerbil kan udsende en kapacitet på 5000Wh-120000Wh og kan stabilt bære elektrisk udstyr med en belastning på 3000W-30000W på samme tid. Hele køretøjet er IP65 støvtæt og vandtæt.

Det mobile fotovoltaiske energilager er drevet af solpaneler, batteriopbevaring, kontrolsystem, inverter, trailerramme osv.

Det mobile fotovoltaiske energilager kan vise strøm, driftstemperatur, opladningsstatus, opladnings- og afladningseffekt og realtidsspænding i realtid. Den anvender BMS batteristyrings- og beskyttelsessystem og fokuseret MPPT fotovoltaisk controller og leveres med intelligente temperaturkontrollerede blæsere til at overvåge udstyrets drift i realtid og opnå flere intelligente beskyttelser.

turbo solar light tower.jpg

Outputtet fra det mobile fotovoltaiske energilager er en ren højfrekvent sinusbølge med sine egne udgangsporte: 110V, 220V, 380V og andre universelle stikkontakter, fire 5V2.1A universelle USB2.0-grænseflader og et par 24V500A-køretøjer nødstart højstrømsterminaler.Mobile fotovoltaiske energilagringskøretøjer understøtter to opladningsmetoder: hurtig opladning fra lysnettet og fotovoltaisk opladning.

Mobile fotovoltaiske energilagringskøretøjer har en bred vifte af applikationer: nødredning og redning, nødreparation, opmåling og kort vedligeholdelse, nødstrømsbackup, militær kommunikation og øvelser. Den bærbare udendørs strømforsyning kan tilpasse sig forskellige barske arbejdsmiljøer og er meget udbredt i kommunikation, luftfart, rumfart, militær industri, jernbaner, elektricitet, udendørs camping, strømforsyning i fjerntliggende områder, camping i ubeboede områder, vildt fiskeri, biltænding og andre scenarier.