Leave Your Message
He aha kāu e hoʻolohe ai i ka wā e pani ai i nā ʻāpana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā set generator diesel

Nūhou

He aha kāu e hoʻolohe ai i ka wā e pani ai i nā ʻāpana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā set generator diesel

2024-06-25
  1. E nānā pono i ka maʻemaʻe i ka wā e pani aiengine dieselnā ʻāpana, hoʻoponopono a hui pū. Inā hui pū ʻia nā mea ʻino mechanical, ka lepo, a me ka ʻōpala i loko o ke kino i ka wā o ka hui ʻana, ʻaʻole ia e hoʻolōʻihi i ka ʻaʻahu ʻana o nā ʻāpana, akā maʻalahi hoʻi e hoʻopili i ka ʻaila kaapuni, e hoʻopilikia ai e like me ke ahi ʻana i nā tile a me ka paʻa ʻana i ke kumu.

Nā Hana Hana Diesel.jpg

  1. ʻAʻole like paha nā ʻāpana o nā huahana like ʻole. Hoʻopuka kekahi mau hale hana hoʻoheheʻe diesel i kekahi mau ʻano huahana like ʻole, a ʻaʻole nui nā ʻāpana āpau. Inā hoʻohana ʻole ʻia nā ʻāpana hiki ʻole ke hoʻohana ʻia ma ke ao holoʻokoʻa, he mea kūʻē ia.

 

3.ʻO nā'āpana i hoʻonuiʻia (nā mea kōkua) o keʻano hoʻokahiʻaʻole i ke ao holoʻokoʻa. I ka hoʻohana ʻana i ke ʻano hana hoʻoponopono, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻāpana oversized, akā pono ʻoe e ʻike i ka pae o nā ʻāpana oversized. Inā ʻaʻole paʻa ka nui o nā ʻāpana i ka wā o ka hoʻololi ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i ka mīkini hana diesel, ʻaʻole ia e hoʻopau wale i ka manawa, akā ʻaʻole hiki ke hōʻoia i ka maikaʻi o ka hoʻoponopono. E hoʻemi nui ia i ke ola lawelawe o nā bearings. I nā hihia koʻikoʻi, e ʻoki ʻia ka set generator holoʻokoʻa.

Nā Mea Hana Hana no nā Wahi Noho.jpg

4.E hoʻolohe i nā koi ʻenehana hui i ka wā e hoʻololi ai i nā ʻāpana o ka mīkini hana diesel. ʻOi aku ka nui o ka nānā ʻana o nā limahana mālama i ka hoʻomaʻemaʻe valve a me ka ʻae ʻana o ka mīkini hana, akā ʻaʻole mālama ʻia kekahi mau koi ʻenehana. No ka laʻana, i ka hoʻokomo ʻana i ka liner cylinder o ka generator set, ʻoi aku ka nui o ka mokulele luna ma kahi o 0.1mm ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o ka mokulele o ke kino, inā ʻaʻole e hiki mai ka leak cylinder a i ʻole e pōʻino mau ka pahu pahu.

 

  1. I ka wā e hoʻololi ai i nā ʻāpana o ka mea hoʻoheheʻe diesel no ka hoʻoponopono ʻana, e ʻoluʻolu e hoʻomaopopo pono e hoʻololi ʻia kekahi mau ʻāpana like ʻelua. I ka hoʻololi ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻāpana ʻenekini diesel, e ʻoluʻolu e hoʻololi ʻia kekahi mau ʻāpana like ʻelua e hōʻoia i ka maikaʻi o ka hoʻoponopono ʻana. Mai koho e pani i nā ʻāpana hoʻokahi i mea e mālama ai i nā kumukūʻai. I ka wā e hiki mai ana, e pōʻino loa ka pūnaehana holoʻokoʻa.

ʻO Super Silent Diesel Generator Sets.jpg

  1. Ke hoʻololi a hoʻoponopono ʻana i nā ʻāpana generator diesel, e pale i ka hoʻokomo pono ʻole ʻana a i ʻole nalo. E like me ka mea e pili ana i hoʻokahi-cylinder diesel engine, aia ma mua o hoʻokahi tausani ʻāpana, a ʻo ka hapa nui o lākou he kūlana hoʻonohonoho a me nā koi kuhikuhi. Inā ʻaʻole ʻoe e makaʻala, maʻalahi ke hoʻokomo pono ʻole a hala ʻole paha. Inā hewa ka hoʻokomo ʻana a i ʻole ka nalo ʻana o ka hoʻokomo ʻana, he mea paʻakikī ke hoʻomaka ʻana i ka ʻenekini a ʻaʻole hoʻomaka paha.