Leave Your Message
Mafua'aga ma fa'asagaga o le fa'alavelaveina o le vai i seti afi tiso

Tala Fou

Mafua'aga ma fa'asagaga o le fa'alavelaveina o le vai i seti afi tiso

2024-06-21

O vaega i totonu o leseti afi afi tisoei ai uiga o le maualuga maualuga ma le faʻamaopoopoina maualuga, o le mea e manaʻomia muamua mo le mafai ona tuʻuina mai ia i tatou le mana aoga mo se taimi umi. I lalo o tulaga masani, o mea eletise e faʻasa ona faʻaalia i timuga. O le taimi lava e ulu atu ai le vai i totonu o le iunite, e masani lava ona afaina ai le afi tiso, lea e ono faʻaitiitia ai le ola tautua, pe mafai ona taʻitaʻia saʻo i le tapeina o le masini atoa. O a la tulaga o le a ulu atu ai le vai ile seti afi tiso? Afai e ulu atu le vai i totonu o le iunite, e faapefea ona tatou foia? Ua aoteleina e Kangwo Holdings tali i fesili o loʻo i luga, sau e aoina!

  1. Mafuaaga o le sosolo o le vai i seti afi afi tiso

fa'ato'a fa'atosina le afi .jpg

  1. Ua fa'aleagaina le fa'ato'a fa'agogo o le iunite, ma o le vai i totonu o le alavai vai i totonu o le pa'u e ulu atu i totonu o le iunite.

 

  1. Na oo atu le vai i totonu o le potu o masini, ma mafua ai ona susu le seti afi tiso i le vai.

 

  1. O le faʻamaufaʻailoga vai o le pamu vai o le iunite ua faʻaleagaina, ma mafua ai ona ulufale le vai i totonu o le suauu.

 

  1. O loʻo i ai ni faʻalavelave i le puipuiga o le seti afi tiso, e mafua ai ona ulufale le vai i totonu o le afi afi mai le paipa asu i aso timuga poʻo isi mafuaaga.

 

  1. Ua fa'aleagaina le mama poloka vai o le va'a va'a susu. E le gata i lea, o le maualuga o le vai o le radiator i totonu o le tane vai e maualuga ma e iai le mamafa. O vai uma o le a ulu i totonu o le suauʻu suauʻu i luga o le puipui pito i fafo o le liner liner.

 

  1. O lo'o ta'e i totonu o le tino po'o le ulu o le afi, ma o le a tafe i totonu le vai i totonu.

 

  1. Afai e fa'aleagaina le suau'u suau'u o le seti afi tiso, o le vai totonu o le a ulu atu i totonu o le suau'u suau'u pe a mae'a le suau'u suauu, ma o le a ulu atu foi le suauu i totonu o le tane vai.

fa'ato'a fa'atosina le leoa mo le fa'aoga ile fale.jpg

  1. Fa'asa'o le tali atu pe a uma ona sosolo le vai ole seti afi tiso

I le laasaga muamua, afai o loʻo maua le vai i le seti diesel generator, e le tatau ona amataina le iunite i le setete tapuni.

 

E tatau ona tapuni vave le iunite ta'avale.

 

I le laasaga lona lua, sii i luga le tasi itu o le seti afi afi tiso ma se mea malo ina ia i ai i se tulaga maualalo le vaega o le suauu suauu o le afi afi. Tatala le pa'u ala suau'u ma toso i fafo le fa'amau suau'u ina ia tafe mai ai le vai o lo'o i totonu o le apa suau'u na'o ia.

 

O le laasaga lona tolu o le aveese lea o le faamama o le ea mai le seti diesel generator, sui i se elemene faamama fou ma faʻafefe i le suauu.

 

O le la'asaga lona fa o le aveese lea o paipa fa'asuavai ma le fa'aumu, ma aveese le vai i totonu o paipa. Fa'aola le fa'apalapala, u'u le afi tiso e fa'aola ai le eletise, ma va'ai pe o iai le vai o lo'o alu ese mai le pito i totonu ma le ta'avale. Afai o lo'o i ai le vai, fa'aauau pea ona fa'a'u'u le 'a'ai se'ia alu uma le vai o lo'o i totonu o le pa'u. Fa'apipi'i paipa ma mufflers pito i luma ma ta'avale, fa'aopoopo sina suau'u afi i le mea e ulu ai le ea, fa'apipi'i le crankshaft mo ni nai taimi, ona fa'apipi'i lea o le faamama o le ea.

 

O le laasaga lona lima o le aveese lea o le tane suauʻu, faʻafefe uma le suauʻu ma vai i totonu, siaki pe o iai le vai i totonu o le suauu ma faʻamama mama.

e leai se vai vaitiisa generator .jpg

O le laasaga lona ono o le faamatuu atu lea o le otaota i totonu o le tane vai ma alavai, faamama alavai, ma faaopoopo i ai le vai mama o le vaitafe poo le vai lelei ua vela seia oo ina opeopea le vai. Ia ki le ki fa'aulu ma amata le afi tiso. A mae'a ona amata le afi tiso, fa'alogo lelei i le si'i a'e o le fa'ailoga o le suau'u afi ma fa'alogo mo so'o se leo fa'aletonu mai le afi tiso.

 

O le laasaga e fitu o le A uma ona siaki pe masani uma vaega, faʻasolo le afi tiso i totonu. O le faʻasologa o le taʻavale e muamua nofonofo, sosoo ai ma le saoasaoa vave, ona maualuga lea o le saoasaoa. Ole taimi ole galuega ole 5 minute ile tasi. A uma ona tamo'e i totonu, taofi le afi ma sasaa le suauu afi. Toe fa'aopoopo le suau'u afi fou, fa'aola le afi tiso, ma fa'agaoioi ile saoasaoa mo le 5 minute a'o le'i fa'aoga masani.

 

O le laasaga e valu o le Disassemble le generator, siaki le stator ma le rotor i totonu o le afi, ona faʻamago ai lea aʻo leʻi faʻapipiʻiina.