Leave Your Message
Moli moli moli feavea'i: teuina le malosi i le ao, moli i le po

Tala Fou

Moli moli moli feavea'i: teuina le malosi i le ao, moli i le po

2024-05-11

O le moli moli o le la o se moli o le moli e faʻaaogaina ai le malosi o le la mo moli. E liua ai le malosi o le la i le eletise e ala i paneta o le la ma teuina mo le tuuina atu o moli i le po. O lenei ituaiga moli moli e le gata ina faʻafeiloaʻi ma faʻasaoina le malosi, ae mafai foi ona tuʻuina atu moli i nofoaga e leai se eletise mai fafo.

 sola moli olo.jpg

O moli moli o le la e masani lava ona faia i paneta sola, maa, lamepa ma pule. O paneta o le la o se vaega taua i le faaliliuina o le malosi o le la i le eletise. E masani ona faʻapipiʻiina i luga o le moli o le moli e faʻateleina le aofaʻi o le susulu o le la e mafai ona latou mauaina. O le maa e teu ai le eletise o loʻo teuina i le ao e faʻaaogaina e lamepa i le po. Lamepa o vaega moli o moli moli o le la. E masani ona faia i moli LED ma e iai uiga o le tumau, maualuga le susulu ma le maualalo o le malosi. O le fa'atonu o le vaega fa'atotonugalemu lea e fa'atonutonu ma fa'atonutonu le fa'agaioiga o le faiga atoa o moli moli o le la.


O le mataupu faavae galue o lemoli lamoli e fai si faigofie. E masani ona vaevaeina i ni faiga se lua: le teuina o le malosi i le ao ma le moli i le po. I le ao, e faaliliu e le la o le la i le eletise ma teu i maa. I le taimi lava e tasi, o le a mataʻituina e le pule le malosi o le maa ma fetuunai le susulu o le malamalama e tusa ai ma le malosi o le malamalama. I le po, pe a pa'ū le malosi o le malamalama i se tulaga patino, o le a otometi lava ona ki e le pule le moli ma faʻaaoga le eletise o loʻo teuina i totonu o le maa mo moli. A susulu, o le a otometi lava ona tape e le pule le moli ma faʻaauau le faagasologa o le teuina o le malosi i le aso. O 'olo malamalama fa'aola e ofoina atu le tele o fa'amanuiaga.

feaveai moli moli olo.jpg

Muamua, e mafai ona faʻaaogaina le malosi ole la mo moli ma e le manaʻomia se puna eletise mai fafo, o lea e mafai ai ona faʻaogaina i nofoaga mamao poʻo nofoaga e leai se eletise. Lona lua, o moli o le la e leai ni a'afiaga fa'aleagaina ma e fa'alelei le si'osi'omaga. O se auala lanu meamata ma mama e faʻaaoga ai le malosi. E le gata i lea, o moli moli moli o le la e masani ona faʻaaogaina moli LED, o loʻo i ai le lelei o le maualuga o le susulu, maualuga le lelei, ma le umi o le ola. E le gata i lea, o paneta sola ma maa e umi le ola ma e maualalo le tausiga. Mulimuli ane, o le faʻapipiʻiina o moli moli o le la e faigofie ma faigofie. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o laina ma le faʻaogaina o le eletise, lea e faʻaitiitia ai le faigata ma le tau o le poloketi. O 'olo moli fa'aola e iai le tele o fa'aoga i fa'aoga fa'atino. Muamua lava, e mafai ona faʻaaogaina i moli moli e tuʻuina atu ai faʻasalalauga ma faʻasalalauga galuega e faʻamautinoa ai le saogalemu o folauga o vaʻa ma vaalele.


Lona lua, o moli moli e mafai ona faʻaaogaina mo moli i fafo, e pei o moli i paka, paka, auala, sikuea ma isi nofoaga. E le gata i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻamalamalamaina i nofoaga tatala, e pei o amphitheatres, faʻafiafiaga musika, ma isi. A maeʻa faʻalavelave faʻanatura e pei o mafuiʻe ma afa, e mafai ona maua ai moli faʻafuaseʻi e fesoasoani ai i tagata laveai ma sosola.

 0 emissions wind turbo solar light tower.jpg

I se faapuupuuga, o le moli moli o le la o se moli moli e faʻaaogaina le malosi o le la mo moli. E liua ai le malosi o le la i le eletise e ala i paneta o le la ma teuina mo le tuuina atu o moli i le po. O moli moli o le la o loʻo i ai le lelei o le puipuiga o le siosiomaga, faʻasaoina o le malosi, ma leai se faʻaleagaina, ma e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga e leai se eletise mai fafo. E masani ona faʻaaogaina i faʻasalalauga, moli i fafo, nofoaga e fai ai le ea, faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma isi. O le moli moli o le la o se auala faʻaleleia faʻamalama faʻatasi ai ma faʻamoemoega atinaʻe lautele i le lumanaʻi.