Leave Your Message
O le a le ola tautua ma le tau o le tausiga o se olo moli moli feavea'i

Tala Fou

O le a le ola tautua ma le tau o le tausiga o se olo moli moli feavea'i

2024-07-12

moli moli fe'avea'i lao se ituaiga o moli e faʻaaogaina le malosi o le la e gaosia ai le eletise ma e tele le tele o faʻaoga. E le gata ina faʻaaogaina lautele i moli, ae faʻapea foʻi i faʻailoga faʻataʻitaʻiga, fausiaina o le po, gaioiga tatala ma isi taimi, foia le mana o le mana e le mafai ona faʻafeiloaʻi meafaigaluega moli masani. O le a la le tau o le tautua ma le tausiga o moli moli o le la?

Ta'avale Va'ava'ai Fe'avea'i Solar .jpg

Muamua, o 'olo moli e fa'aola i le la e masani lava ona umi le soifua tautua. I le tulaga masani, o le la e faʻaaogaina i moli moli o le la e sili atu i le 20 tausaga le umi. O le la o le la o le vaega autu lea o le moli o le la, ma o lana galuega autu o le liua o le malosi o le la i le eletise. O le tele o mea e fa'aaogaina i panels sola o le silicon wafers po'o le manifinifi-film solar cell, lea e lelei le tau ma mea e fa'afefe ai le matua ma e mafai ona galue tumau mo se taimi umi i totonu o si'osi'omaga faigata i fafo.

 

E le gata i lea, o le maa o le moli moli o le la o se tasi lea o vaega e umi le ola tautua. O moli moli o le la e masani ona faʻaaogaina maa taʻitaʻi-acid, lea e masani ona iai le umi o le ola e sili atu i le 3-5 tausaga. O le maa o se masini e teu ai le eletise e gaosia e paneta sola ma e masani ona faʻaaogaina i le po poʻo aso timuga. O maa taʻitaʻi-acid e maualuga le mautu ma le faʻamaoni, ma o latou ola tautua e mafai ona faʻalauteleina e ala i le faʻatonuina o le totogi ma le lafoaia.

 

E le gata i lea, o isi vaega o le susulu o le la e aofia ai pule, moli ma puipui, ma isi, lea e umi atu foi le ola tautua. O le fa'atonu o le 'autu lea o le fa'amalama o le la ma e nafa ma le fa'afoeina o le gaosiga o le malosi o le la ma le teuina o le eletise. O lona olaga e masani ona oʻo atu i le 5-8 tausaga. Lamepa o vaega autu ia e maua ai moli, ma o latou pulufana e masani lava ona i ai le ola tautua e sili atu i le 1-3 tausaga. O le puipui o le fausaga lagolago mo paneta sola ma lamepa. E faia i meafaitino ma le lelei o le tetee i le tau ma e sili atu i le 10 tausaga le ola tautua.

Ta'avale Solar ma le CCTV meapueata.jpg

I se tulaga lautele, o le ola tautua o moli moli o le la e umi, e faʻalagolago lava i le ola tautua o vaega autu o le la ma maa, lea e mafai ona oʻo atu i le 15-20 tausaga pe sili atu foi. I le taimi lava e tasi, o vaega autu e pei o lamepa faʻalavelave faʻalavelave ma faʻatonu e umi atu le ola tautua.

I le faaopoopo atu i lo latou ola umi, o moli o le la e masani ona maualalo le tau o le tausiga. O moli masani e masani ona manaʻomia le tuʻuina atu o uaea i le nofoaga o le moli, lea e maua ai le maualuga o le faʻapipiʻiina ma le tausiga o tau. O moli moli o le la e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻapipiʻiina o uaea ma naʻo le manaʻomia o le faʻapipiʻiina o paneta o le la, maa ma isi mea faigaluega i luga o le moli, ma o le tau e maualalo. O le tausiga o moli moli o le la e masani lava ona aofia ai le siakiina masani ma le tausiga o maa, faʻapea foʻi ma le faʻamamaina masani ma le siakiina o isi vaega. Talu ai o vaega autu o 'olo mo moli o le la e umi le ola, o le tausiga ma le tausiga o tau e fai si maualalo.

sili ona lelei Mobile Surveillance Trailer Solar.jpg

I le aotelega, o le ola tautua o moli moli o le la e umi, masani e sili atu i le 15-20 tausaga. O vaega autu, panels sola ma maa, e lelei le teteʻeina o le tau ma mea e tetee atu ai i le matua; o le tau o le tausiga o moli moli e fai si maualalo. , e masani lava e aofia ai le asiasia masani ma le tausiga o maʻa, faʻamamaina ma le siakiina o isi vaega, ma isi. Talu ai o moli moli o le la o loʻo i ai uiga o le umi o le ola ma le maualalo o tau o le tausiga, lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina ma le tausiga o tau, e sili ona lauiloa i faʻaoga faʻaoga. .